Tonijnhapjes

Enkele variaties op een thema…

Ofwel serveer je de tonijn rauw, ofwel bak je de tonijnsteak (3 cm dik) kort aan aan beide kanten (1 à 2 mm, zodat het binnenste rauw en koud blijft).

Snijd de tonijn in dunne plakjes van een halve centimeter.

Variant 1:

  • Meng olijfolie met peper (en indien gewenst zout).
  • Voeg eventueel een beetje truffelolie toe.
  • Meng daarin de plakjes tonijn.

Variant 2:

  • Doe wat olijfolie in een lepel.
  • Leg er een stukje tonijn op.
  • Kruid met peper.

Variant 3:

  • Doe wat sojasaus in een lepel.
  • Leg er een stukje tonijn op.
  • Kruid met peper.

Variant 4:

  • Doe wat balsamico-azijn in een lepel.
  • Leg er een stukje tonijn op.
  • Kruid met peper.

Leave a Reply